Fandler

familie Fandler
familie Fandler
De tijd om te rijpen

Al 4 generaties woont en werkt de familie Fandler in de Pöllau vallei, gelegen in de deelstaat Stiermarken in Oostenrijk. Het is een prachtige vallei met, heuvels, diep groene bossen, vruchtbare akkers en groene weiden. Deze vallei is een inspiratiebron voor iedereen die de kracht van de natuur wil beleven en voelen. Hier komt o.a de wereldberoemde donker groene “Steirische Kürbiskern öl (pompoenpit olie)” vandaan.
In dit eeuwenoude gebied krijgen de dingen nog de tijd die ze nodig hebben. De vruchten rijpen in alle rust en de famlilie  wacht geduldig. Op het juiste moment wordt de hoogwaardige olie aan de vrucht, noot of plant te onttrokken.

Familie traditie

Wat overgrootvader begonnen is, is voortgezet en gegroeid onder de bezielende leiding van de grootouders en vader van Julia Fandler. Zij zet het familiebedrijf voort en ervaart het als haar favoriete taak om de mooie familietraditie voort te zetten. Vol overgave, passie en inzet produceert zij samen met haar medewerkers de lekkerste, pure en biologische oliën.

Julie Fandler
Julie Fandler

Voor de oliën in onze winkel, klik hier.