BlanXart

Blanxart biologische chocolade.

In april 1954 maakte meester chocolatier Francesco Agrás een reis langs de beste patisseriën en chocolatiers in Europa.
Zijn passie voor ambachtelijk banket leidde hem naar een van de beste ambachtslieden op het gebied van chocolade. Ze deelden dezelfde passie voor uitmuntende kwaliteit. In een bescheiden atelier (les Corts) in Barcelona kwam de samenwerking tot bloei. Dit groeide uit tot de huidige fabriek Bombons Blanxart. Zo ontstond de Blanxart biologische chocolade.

Cacaobonen.

Blanxart gebruikt uitsluitend de beste biologische cacaobonen uit landen als Ghana, Nicaragua, Peru en Congo.
Zo komt de melkchocolade uit Congo. Tussen de Oost Afrikaanse savannen en het regenwoud van het Congobasin liggen precies op de evenaar de “Mountains of the Moon”. Hier, aan de voet van deze bergen heerst een mild klimaat. Dit is uitermate geschikt voor de vanille en deze single origin cacaoboon met een fruitig aroma.

Wij selecteerden 3 grote plakken chocolade en 2 kleine reepjes voor de lekkere trek. Klik hier voor informatie.

Blanxart biologische chocolade
Blanxart biologische chocolade