Arie, wie is dat?

Even kort voorstellen:
Arie van Eijk
Arie van Eijk

Arie van Eijk.
Geboren in Den Haag. Vader van 4 kinderen en inmiddels opa van 4 kleinkinderen.
Sinds 2015 woonachtig en werkend in Deventer.

Na de middelbare school was ik gedurende langere tijd werkzaam in het HRM vakgebied en later als Interimmanager bij grote dienstverlenende bedrijven.
In 2006 heb ik het roer omgegooid en ben ik als directeur/eigenaar van een biologische zorgboerderij aan de slag gegaan. Biologisch, heel logisch, omdat ik al jaren voorstander was van biologische gezonde voeding. Op de boerderij werkten we onder andere met mensen die niet of niet meer aan het normale arbeidsproces konden deelnemen. We teelden biologische groenten en hadden kleinvee zoals schapen, varkens, kippen en ezels. We stonden op de markt met biologische aardappelen, groenten en fruit, deels van eigen teelt. Op de boerderij hadden we ook een winkel, en minicamping.

In 2014 kwamen we (mijn levenspartner Renée en ik), na een aantal forse tegenslagen, tot de conclusie dat we niet verder moesten gaan met de boerderij. Ik liet mij omscholen tot gecertificeerd mediator. Na afloop van het omscholingstraject bleek dat de markt voor mediators zeer krap was geworden en het werk niet of onvoldoende voorhanden was.

Ik heb mijn liefde voor biologische producten weer opgepakt en ben in mei 2016 met Arie’s EcoDeli in Deventer van start gegaan.
Met de verkoop van de producten probeer ik kleine zelfstandige boeren en producenten van over de hele wereld te ondersteunen. Eerlijke producten met een eerlijk en goed verhaal.

Naast de winkel ben ik actief als voorzitter van de ondernemersvereniging NOVD in de Nieuwstraat e.o. en als bestuurslid bij de Stichting Deventer Binnenstads Management.