Einde Arie’s EcoDeli

Binnenkort het einde van Arie’s EcoDeli. 3 november 2018 is Arie’s EcoDeli voor het laatst geopend.  Helaas, het is niet anders. Na ruim 2,5 jaar moet ik tot de conclusie komen dat de omzetontwikkeling niet voldoende is. Ik wil iedereen bedanken die (biologische) producten bij mij heeft gekocht. We hebben met elkaar kleine zelfstandige biologische producenten kunnen helpen om hun producten op de markt te zetten.

Ikzelf ga verder als klus-/timmerman (onder de naam Arie’s Kleinbouw, Afbouw en Onderhoud), iets wat ik al jaren met veel plezier doe naast mijn andere activiteiten. Inmiddels al een aantal leuke opdrachten uitgevoerd. Het leggen van een vloer, schilderwerk, het maken van een kast, het verleggen van electra, of het bouwen van muurtjes. Het kan allemaal en nog veel meer. Op mijn nieuwe website, www.arievaneijk.nl zal hierover binnenkort meer te lezen zijn. En mocht je interesse hebben voor mijn nieuwe activiteiten……., kom gerust eens langs of bel of mail. Ik help je graag en samen bespreken we de beste oplossing.

Arie.