Wat was, wat is, en wat wordt het bij Arie’s EcoDeli.

Wat was,

Het afgelopen jaar zijn er veel activiteiten geweest bij Arie’s Ecodeli. Leuke nieuwe biologische producten zoals nieuwe wijnen van Neleman, super lekkere ongefilterde olijfolie van Marc van Eyk, cranberryproducten van Groenlof op Terschelling en gedroogde en soms verse paddenstoelen van Portabella.

In de zomer zijn de keuken en de tafeltjes in de winkel gerealiseerd. Wie wil kan genieten van een lekker kopje specialty koffie van Branderij Boon, een lekkere kop thee van Qi, een sapje van de Warmonderhof, soep van Karinne en Jeff, of gewoon even rustig zitten met zo je wilt een goed gesprek.

Wat is

Tijdens het Dickensfestival hebben we samen met Groente van Zus  de eerste proeverij georganiseerd. Het was nog niet heel druk, maar we hebben het allemaal als prettig en leerzaam ervaren.

Groente van Zus bij Arie’s EcoDeli

Dit jaar ook een groter aantal (kerst)pakketten mogen leveren. Erg leuk om te doen. En de levering van wijnen voor relatiegeschenken komt ook aardig van de grond. Wist je trouwens dat 2 van de Neleman wijnen geschonken worden bij het Burger Weeshuis? Kan je ze daar proeven of drinken bij een lekkere maaltijd van de weesjeskantine en om de hoek bij Arie’s EcoDeli in de Nieuwstraat per fles kopen.

Wat wordt het

En wat gaat er nog meer komen. Allereerst zal Marc van Eyk op zaterdag 23 december a.s. van 15.00 tot 17.00 uur aanwezig zijn om zijn olijfolie te laten proeven en iets vertellen over de olijventeelt op zijn finca Tres Chimeneas in Spanje.

olijfolie van Marc van Eijk

Begin volgend jaar zal het paddenstoelen festijn afgelopen zijn. Hoewel paddenstoelen op bestelling nog wel leverbaar zijn, is het toch vooral een najaarsproduct.

 

 

 

We gaan van start met biologische huiskamerdiners, samen met Groenten van Zus. In de winkel kunnen we een gezellige huiskamer maken en ook bij ons boven in de eetkamer is genoeg ruimte voor een leuk anders dan anders diner. Hoe we het precies gaan

inkleden blijft nog een verrassing.

Met een aantal biologische boeren uit de omgeving van Deventer proberen we tot overeenstemming te komen om hun streekproducten ook bij ons in de winkel te verkopen. Korte lijnen, weinig milieukilometers, prachtige producten en kakelvers. Een prachtige combinatie met onze producten. We houden jullie op de hoogte.

Voor nu, hele gezellige dagen, geniet van al wat lekker is en een sprankelend 2018 toegewenst.