Paketten, pakketen en pakketjes

Feest

Het is weer feest de komende maand. Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw worden vast weer uitbundig gevierd. Bij Arie’s EcoDeli staan de eerste pakketten al weer klaar voor transport.

Cadeaus of kado’s

We kopen veel cadeaus om iemand een plezier mee te doen. In de schoen, op pakjes avond, of met kerst onder de boom. Voor een collega, een relatie of een (verre) vriend. Maar hoe lastig is het soms om iets aardigs, iets leuks, of iets origineels te verzinnen. Bij Arie’s EcoDeli helpen we je er graag mee.

Budget

December is ook een dure maand. We kleden ons netjes en komen graag goed voor de dag. Al die geschenken en nieuwe kleding kosten best veel geld. Geen nood Arie’s EcoDeli heeft van alles wat. Ook voor een kleine beurs.

Gezondheid

Met al dat feesten is het belangrijk om daarna weer op je gezondheid te gaan letten. Ja toch……..Maar waarom pas daarna? Waarom niet nu al? En waarom niet ook gelet op de gezondheid van je vriend, collega’s, relaties e.d? Oeps, foutje, dat kan anders. Daarom heeft Arie’s EcoDeli uitsluitend gezonde en lekkere biologische delicatessen. Ook nog fairtrade als dat nodig is. Goed voor de aarde, goed voor de boer en gezond en lekker voor de consument.

‘t is maar dat je het weet.
De eerste pakketten en wijn klaar voor transport
De eerste pakketten en wijn klaar voor transport