(Gedroogde) paddenstoelen in het assortiment

Zoektocht

Op mijn zoektocht naar leuke biologische producten kwam ik op het pad van Eric Schoenmaker en Natascha Rothengatter. Zij staan op verschillende markten in Nederland en verkopen daar uitsluitend paddenstoelen. Wilde en biologische paddenstoelen. O.a. op de Noordermarkt in Amsterdam, de biologische vrijdagmarkt in Zwolle, in Den haag en in Utrecht.

Paddenstoelen in Deventer

Al pratende kwamen we tot de conclusie dat niemand weet of paddenstoelen in Deventer wel aan de man te brengen zijn. Tja, als je het niet probeert dan kom je er ook niet achter. Daarom heb ik vorige week op de dag van de levende etalages een eerste poging gedaan. Geslaagd! Heerlijke Cantharellen verkocht en uitgedeeld op toastjes. En natuurlijk een heel assortiment gedroogde paddenstoelen in de winkel. Om lekker allerlei gerechten mee te maken of extra smaak te geven.

Daar gaan we mee door! Die gedroogde paddenstoelen zijn nu een vast element in ons assortiment. En met regelmaat zullen we bij Arie’s EcoDeli andere verse paddenstoelen verkopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Cantharellen, Duinvoetje, Bundelzwam, Trompette de la Mort of Eekhoorntjesbrood?

Duinvoetje

Hou onze berichten in de gaten. Volgende week 13 en 14 oktober beginnen we met het Duinvoetje. Een paddenstoel met een kruidige smaak en stevige bite. Ideaal om te grillen, in de oven, te bakken of rauw te eten. Goed te bewaren (gekoeld) en van stamppot tot vis goed te combineren.

gedroogde paddenstoelen vanaf nu altijd bij Arie's EcoDeli te vinden.
gedroogde paddenstoelen vanaf nu altijd bij Arie’s EcoDeli te vinden.