Kunst in de winkel

Kunst in de winkel
Kunst in de winkel

In de winkel verkopen wij niet alleen biologische delicatessen. We stellen kunstenaars in de gelegenheid om zich bij ons te presenteren. Het is een bewuste keus om veel ruimte voor kunst over te laten en niet alles vol te zetten met andere zaken. De kunst is ook te koop tegen relatief lage prijzen.

De kunstexpositie van het werk van JUR is ten einde. Wel leuk dat we zijn vrolijke ansichtkaarten kunnen blijven verkopen en de boekenleggers  nog een tijdje kunnen weggeven.

Inmiddels hebben we vanaf 1 december 2016 in Arie’s EcoDeli fotografisch werk hangen van Tys Damhuis. Tys is geboren in Twente, maar woont en werkt al een aantal jaren in Deventer. Als kind van 12 jaar vond hij zijn passie in fotograferen van mensen en natuur.

Kunst in de winkel
Kunst in de winkel

Ook tijdens zijn latere opleiding tot hovenier bleef fotograferen hem trekken en door te
experimenteren met fotografisch werk ontstonden steeds meer kunstfoto’s.

Mensen in zijn omgeving reageerden hier heel positief op. Tys ging steeds meer werk (ook op ansichtkaarten) verkopen en experimenteerde verder met het afdrukken van foto’s op metaal, canvas en plexiglas. Hierdoor werd zijn werk steeds professioneler. Inmiddels is het werk van Tys te bewonderen in verschillende galeries en tijdelijke exposities. Zo kan iedereen genieten van zijn open, geheel eigen stijl en technieken.

Kunst in de winkel
Kunst in de winkel

We zijn blij dat een deel van het werk van Tys tot ongeveer eind maart 2017 bij ons in de winkel hangt. Voor meer informatie over zijn werk verwijzen we naar zijn website: www.tysdamhuis.nl Je kunt hier klikken.